Ludus Web

Fysisk aktivitet og nysgerrig på naturen

HF Outdoor er for dig der godt kan lide at være fysisk aktiv, og som samtidig er nysgerrig på naturen. På den ene side tilpasser vi mennesker os til naturen, og på den anden side ændrer vi på naturen, så den passer til os. På HF Outdoor foregår en del af undervisningen udenfor, hvor vi både er fysisk aktive med fx o-løb, mountain bike og kanoture, men også udforsker skovene, søerne og landskabet i det hele taget, og samtidig lærer om kort og navigation. Du får med andre ord både et praktisk og teoretisk kendskab til naturen, og hvordan vi kan bruge den på en god måde.

 

HF Outdoor åbner for de samme videreuddannelser som de øvrige af vores linjer, men er særligt relevant, hvis du drømmer om en uddannelse som handler om kroppen og/eller naturen, fx som lærer, fysioterapeut, natur- og kulturformidler eller pædagog.

Hvis du undervejs ændrer uddannelsesplaner, kan du udbygge HF Outdoor med en faglig supplering, der giver dig adgang til at søge optagelse på universitetet

Husk at vælge idræt C som valgfag på første år.
Med HF Outdoor opgraderes Idræt C til B-niveau på 2. år. Du kan derfor ikke vælge HF Outdoor, hvis du har valgt et af de andre udbudte valgfag på 1. år.

Linjen giver også adgang til mange andre uddannelser. Se hvilke her

Fagene på HF Outdoor

Læs mere her om de fag der tilbydes på HF outdoor

Alle på HF får disse fag:

Dansk A
Engelsk B
Matematik C
Projekt- og praktikforløb

Naturvidenskabelig faggruppe:
– Biologi C
– Kemi C
– Geografi C

Kultur- og samfundsfaggruppe:
– Historie B
– Samfundsfag C
– Religion C

Praktiske og kreative fag

Idræt C (skal du vælge for at kunne starte på HF Outdoor)

Med HF Outdoor opgraderes Idræt C til B-niveau på 2. år. Du kan derfor ikke vælge HF Outdoor, hvis du har valgt et af de andre udbudte valgfag på 1. år.

*Du skal vælge mellem disse praktiske og kreative fag ved tilmelding på www.optagelse.dk

Disse fag er særlige for HF Outdoor:

Idræt B
Geografi B
Frit valgfag på B- eller C-niveau