Ludus Web
Vinterkoncert 01 12 23 2

Kære kommende HF2-elev

Vi glæder os til at se dig efter sommerferien mandag den 12. august, kl. 08:30. Vi mødes i skolegården under det store træ, hvor du vil blive modtaget af to elever (Theodoranere) fra 2.årgang. De er specielt udvalgt til at tage sig af dig og din klasse.

De første par dage handler om at byde dig velkommen. Udover en række sociale aktiviteter, kommer du til at møde dine teamlærere, få udleveret skema og bøger, blive fotograferet, og meget andet.

Læs her og bliv klar til at komme i gang

De første par uger

De første par uger

Både mandag og tirsdag er introdage med et særligt program. Her vil du komme til at lære både din klasse, dine lærere og skolen bedre at kende. Der vil også være en masse praktisk info, som får dig godt i gang her på skolen.

Mandag får du adgang til dit skema, så du kan se fag og mødetider for ugen, og hele det kommende semester. Det er derfor vigtigt, at du har din computer med allerede mandag. Til gengæld giver vi frokosten, så madpakken behøver du ikke tage med mandag.

Tirsdag er du sammen med din klasse, dine teamlærere og din studievejleder hele formiddagen, og du vil sammen med dem få styr på en masse praktiske ting, bl.a. adgang til dit skema, samt Teams og OneNote.

I løbet af de første par uger vil du blive introduceret til dine fag, og du vil komme godt i gang med det faglige arbejde. Samtidig vil du i dansk, engelsk og matematik blive screenet, så du og dine undervisere kan se, om der er noget, du har brug for særlig hjælp til.

Sørg i øvrigt for at reservere fredag den 20. september! Det er her, vi holder vores introfest. Nærmere info følger!

Egenbetaling

Egenbetaling

Når du går på HF, er der enkelte ting, som du selv skal være med til at betale. Her på siden kan du se hvilke.

Hent appen Studiz for at foretage og holde styr på dine betalinger:
App Store: https://geo.itunes.apple.com/dk/app/student-id-student-discount/id665031046?mt=8&at=1000lnS4&ct=StudizIOSApp
Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.studiz

Materialer

750 kr.
To bøger i dansk og én i engelsk, kompendier, mv.
Betalingsfrist: 1. september 2024

Studietur

1000 kr. til studieturen senest den 1. november 2024
1000 kr. til studieturen senest den 1. februar 2025
1000 kr. til studieturen senest den 1. marts 2025

Refundering af betaling

Materialer: Hvis du stopper på skolen, kan du få de pengene tilbage som ikke allerede er forbrugt til indkøb mv.
Studietur: Læs hér: https://thlangshf-vuc.dk/uddannelser/hf2/studietur

Øvrige aktiviteter ud af huset

Når vi tager ud af huset, fx på museum eller i teatret, så bidrager du selv med 50 kr. af det samlede beløb. På den måde kan vi lave lidt flere ting sammen, som foregår uden for skolen.

Der er også betaling for entré og spisning i forbindelse med nogle af festerne.

Andet praktisk

Andet praktisk

Mobiltelefoner

For at skabe de bedste rammer for fagligheden og fællesskabet bruger vi som udgangspunkt ikke mobiltelefoner i timerne på TH. LANGS HF & VUC. På HF afleverer alle derfor sin mobiltelefon i en særlig mobilramme inden hver time. Man vil naturligvis have adgang til sin mobil i pauser. Læs mere om det på vores hjemmeside under https://thlangshf-vuc.dk/uddannelser/hf2/mobilpolitik-faglighed-og-faellesskab-uden-forstyrrelser

Fotografering

I 1. skoleuge er der fotografering af alle elever til vores studieadministrative system, hvor man kan finde skema, lektier mm. Det er kun dig selv og skolens ansatte, der kan se billederne.

Fotografering og samtykke

I din tid på TH. LANGS HF & VUC vil der løbende kunne blive taget billeder til forskellige arrangementer, der vil kunne blive brugt på skolens hjemmeside, sociale medier, og markedsføring. Du kan til enhver tid få et billede af dig fjernet, hvis du ønsker det.

IT og it-support

Det er nødvendigt at du har en bærbar computer, både i forhold til undervisningen og eksamen.

Læs mere om vores IT-support og IT-systemer hér: https://thlangshf-vuc.dk/for-elever-og-kursister/it

Ungdomskort

Som elev på TH. LANGS HF & VUC har du mulighed for at anskaffe dig et ”Ungdomskort”. Det giver rabat på offentlig transport til studerende på uddannelser, der er godkendt til Ungdomskort, og alle 16-19-årige. Ungdomskortet giver både rabat til at rejse mellem din skole og din bopæl, og til offentlig transport i hele dit eget takstområde. Ungdomskort giver dig også andre fordele – læs mere på www.ungdomskort.dk. Det er også hér, du kan blive godkendt til et Ungdomskort. Når du er godkendt, skal du selv bestille Ungdomskort hos trafikselskaberne.

 

Hvis du har lyst til at vide mere om skolen inden du starter, har vi også samlet et par videoer om skolen, og om det at gå på HF2. Se dem hér: https://thlangshf-vuc.dk/uddannelser/hf2/om-hf2