Ludus Web

HFE åbner alle døre for dig

Hf-enkeltfag er en uddannelse på gymnasialt niveau, som er for både unge og voksne. Uddannelsen giver alle muligheder for, at du kan kvalificere dig til både korte og mellemlange videregående uddannelser samt universitetsuddannelser. 

Tilmeld via webshop

Uddannelsen er fleksibelt tilrettelagt efter dine behov, og du kan i nogle tilfælde blive klar til din videregående uddannelse på blot et enkelt år. Ønsker du en hel HF tager det to år, men du kan også bruge længere tid, hvis det passer din livssituation bedre. Du kan tidligst søge ind på Hfe et år efter, at du har afsluttet 9. eller 10. klasse. HF står i øvrigt for Højere Forberedelseseksamen!

Stærk faglighed og stor rummelighed

På hf-enkeltfag bliver du en del af et godt studiemiljø, hvor du møder andre kursister, der ligesom dig følger lige netop de fag, de har brug for.
Vi ruster dig til fremtiden gennem personlig og faglig udvikling. 

Der er ikke to mennesker, der er ens, heller ikke fagligt eller socialt. Derfor tager vi udgangspunkt i netop dine behov og ønsker, og sikrer din (ud)dannelse med fokus på faglighed tilpasset dine behov og ønsker. Så er du rustet til fremtiden.

HF3 - for unge med diagnoser

HF3 - søg ind på vores treårige HF for unge med diagnoser

Læse mere om HF3 hér.

Du kan også kontakte os for en samtale

Kontakt vores HF3 koordinator Pernille Frank på mail pf@thlangshf-vuc.dk på telefon 4048 5969 for flere oplysninger.

Vi glæder os til at høre fra dig.

HF3 - for unge med diagnoser