Ludus Web
CY TH Langs 26

Om skolen

TH. LANGS HF & VUC er stedet med de mange muligheder. Skolens forskellige uddannelsesområder giver tilsammen et bredt udvalg af fag, niveauer og tilrettelæggelsesformer fra helt grundlæggende undervisning i dansk og matematik til fag på det højeste gymnasiale niveau.

Hvorfor THL?

Der er mange forskellige årsager til, at folk vælger at uddanne sig hos os. Nogle ønsker at forbedre deres færdigheder i forhold til hverdagen eller arbejdet, andre ønsker at forberede sig til videreuddannelse, og andre igen er her af personlig interesse i et fagområde. Nogle følger undervisningen i et enkelt fag eller to, mens andre studerer på fuldtid.

Rundvisning på THL
Livet på THL
Cecilie om HF2
John om HF1

De fysiske rammer

TH. LANGS HF & VUC har gennemgået mange fysiske forandringer gennem de sidste år. I 2014 kom vores E-bygning til, som huser nye smarte lydtætte musik- og øvelokaler, store lyse undervisningslokaler, en stor sal med spejle til idræt og dans samt ”Gaden”, som er fyldt med steder til fordybelse med alt fra dybe sofaer til gruppeborde.

”Gaden” bliver også brugt til bordtenniskampe i pauser, morgensamlinger, fredagsbar og meget andet. Skolegården og vores store tagterrasse indbyder også til afslapning eller gruppearbejde.

Se handelsbetingelserne for skolen her

Hjemmesidetekst Thl Runde 2 Docx

Med vores måde at organisere os på, ønsker vi bedst muligt at understøtte det der først og fremmest er vores mission, nemlig at give mennesker lige muligheder for uddannelse. Udover en uddannelsesafdeling med HF2, AVU og hf-enkeltfag, har vi derfor også en studiestøtteafdeling der sørger for, at den enkelte elev og kursist får lige netop den støtte der skal til, for at uddannelsen kan lykkes.
Det kan være studievejledning, matematikvejledning, læsevejledning, SPS og mentorer.
For at binde det hele sammen har vi naturligvis også en masse dygtige medarbejdere, som sørger for at servicere virksomheder med efteruddannelse, økonomi, studieadministration, IT, og meget mere.

Til censorer

Velkommen som censor på TH. LANGS HF & VUC

Adresse og kontaktinformationer
Hostrupsgade 48-56
8600 Silkeborg
Tlf.: 6912 7920
adm@thlangshf-vuc.dk

Her finder du TH. LANGS HF & VUC.
Ved ankomst til Hostrupsgade bedes du henvende dig i receptionen ved hovedindgangen.

Parkering
Vi kan desværre ikke garantere dig parkering på skolens arealer, men her nogle andre muligheder for parkering:
P-plads på Drewsensvej 11
P-plads på modsat side af Drewsensvej 40
P-plads på modsat side af Drewsensvej 64
Jernbanevej (tunnelundergang til Drewsensvej)

OBS! Skulle du være heldig at få en parkeringsplads på skolen, er det meget vigtigt at gå i receptionen og melde sin ankomst, så bilen kan blive registeret.

Der skal som regel beregnes ekstra transporttid pga. tæt trafik i Silkeborg.

Hvis du ønsker at sende en e-mail direkte til eksaminator på AVU eller HF, kan du finde en liste over skolens undervisere her på hjemmesiden.

Skolens eksamensansvarlige er:
Aksel Thuesen
2052 6076
akt@thlangshf-vuc.dk

Undervisningsbeskrivelser for HF-fagene findes her.

Vi glæder os til at se dig.

 

EAN: 5798000558281. CVR: 29589968