Ludus Web

Nicoline valgte TH. LANGS HF & VUC

Nicoline Ahrenkiel Farving drømmer om at læse til radiograf og har derfor planer om at flytte til Aalborg efter HF og søge ind på UCN, hvor man kan tage professionsbacheloruddannelsen. ”Da jeg var på brobygning hos TH. LANGS HF & VUC (THL), talte jeg derfor med en lærer om, hvilken linje på 2. år af HF, det så ville være godt at vælge,” fortæller Nicoline. ”Jeg havde forestillet mig naturfag, men han rådede mig til HF Tech, hvilket jeg nu går efter.”

Engagerede lærere
Rådet om valg af linje er ifølge Nicoline et godt eksempel på den interesse og engagement, hun oplever fra lærernes side på THL. ”Jeg har et super godt samarbejde med lærerne. De interesserer sig for det, de underviser i og for os elever,” siger hun. ”Det er meget motiverende og er med til at give et godt arbejdsklima i klassen.”

Aldersforskel er ikke et problem
Nicoline har samspil som valgfag, og her er undervisningen også med elever fra Hf-enkeltfag, som er noget ældre end Nicoline. ”Vi er dermed mange forskellige alderstrin, som har samspil sammen,” siger Nicoline. ”Men jeg oplever ikke aldersforskellen som et problem hverken her eller i min HF2 klasse, hvor jeg også er én af de yngste. Man bliver respekteret som den, man er uanset alder, personlighed eller udseende, hvilket føles rigtig rart.”

Du kan nå det endnu

Du kan stadig nå at tilmelde dig på Hf2. Du søger via optagelse.dk

Du kan altid kontakte en vejleder, hvis du har spørgsmål.

Du kan nå det endnu