Ludus Web

Ansøgning

Udfyld ansøgningsskemaet her.

Ansøgningen sender du til vores HF3-koordinator, Pernille Frank via din e-Boks se hvordan her, eller du kan aflevere den her hos os i vores reception.

Du er også meget velkommen til at kontakte Pernille direkte på telefon 4048 5969, og eventuelt booke en samtale om dine muligheder.

Hvordan foregår udvælgelsesprocessen?
Når vi har modtaget din ansøgning, så vurderer vi i første omgang, om du er inden for målgruppen. Er du det, så vil vi indkalde dig til en optagelsessamtale med vores HF3-koordinator og en lærer eller læsevejleder.

Du er meget velkommen til selv at tage en forælder, en mentor eller anden person med dig, som vil være en hjælp for dig. Efter aftale med dig kan også fx din uddannelsesvejleder deltage i optagelsessamtalen.

Hvis du er blandt dem, som bliver optaget på HF3, bliver du inviteret til et informationsarrangement inden udgangen af juni. Her er du også meget velkommen til at invitere din familie eller andre med dig.

Økonomi - Hvad koster det?
HF3 er tilrettelagt som en enkeltfagsuddannelse, og det betyder blandt andet at der er en egenbetaling på kr. 550 pr. fag. På HF3 betaler du for ét år ad gangen.

Deltagerbetaling retur
Når du har gennemført HF3, kan du søge om at få tilbagebetalt pengene for alle de fag, der står på dit eksamensbevis. Du kan søge her.

Kontakt
Kontakt vores HF3 koordinator Pernille Frank på mail pf@thlangshf-vuc.dk på telefon 4048 5969 for flere oplysninger

Vi opfordrer til, at der ikke sendes fortrolige -og personfølsomme oplysninger i almindelige mails og anbefaler derfor, man benytter e-Boks til at sende digitalt til os. Se evt. vejledning her.

Hvilke oplysninger bør du ikke sende i mail?
Dit CPR-nummer, oplysninger om sygdom, diagnoser eller særlig behov for støtte mv.

Læs mere om uddannelsen her