Ludus Web

Lokalt aftenshow gav værdifulde indtryk af HF på TH. LANGS HF & VUC

Der var stor aktivitet og spørgelyst, da TH. LANGS onsdag aften afholdt Åbent Hus om HF. Det var en festlig aften med mange besøgende og en rigtig god stemning, og vi tror og håber at alle fremmødte fik en fornemmelse af, hvor skøn vores skole er!

”THL er som en lille familie”
”Det er fedt at være del af fællesskabet”
”Det usete bliver set”

…er blandt de tanker, skolens nuværende elever har om HF på THL. Det og meget andet var i fokus til årets Åbent Hus. Her ledte forperson for skolens elevråd, Melanie Mozart, og vicerektor Robert McCluskey de mange besøgende godt igennem aftenen.

Kom tættere på hverdagen på HF
Skolens egen version af Aftenshowet var et af aftenens højdepunkter. Her interviewede to af skolens lærere tre elever om deres tanker om uddannelsen, og hvad der fik dem til at vælge HF på THL. ”Eleverne fortalte bl.a. om, hvad der havde været vigtigt for dem, da de valgte uddannelse og skole. Her spiller det ind, at uddannelsen er toårig og uden årskarakterer men med eksamen i alle fag. Sammen med de gode ting de havde hørt om kulturen på skolen,” fortæller Robert. ”Der blev desuden givet flere gode input til valg af faglinje på 2. år og overvejelser inden valg af studie samt fortalt om sjove oplevelser fra hverdagen.”

Gode snakke ved caféborde
Aftenen bød også på gode muligheder for at få en snak med både elever, linjeformænd samt studie- og læsevejledere rundt ved små caféborde i skolens aula. Her var stor interesse for skolens tilbud, HFO, som er en tre-årlig HF målrettet ordblinde. ”Vi havde bl.a. besøg af en ung pige fra Holstebro, som var meget interesseret i uddannelsen. Hun var sammen med sin mor kommet til Åbent Hus og var helt parat til at tage en daglig togtur fra Holstebro til Silkeborg for at gå på HFO hos os. Det er vi rigtig glade for at høre,” siger Robert og fortsætter:

Kontakt os, hvis du vil høre mere
”Vi står altid klar til at fortælle mere om HF2, HFO og skolens andre tilbud. Har man lyst, er det også muligt at kontakte vores studievejledning og få en rundvisning på skolen, og se hvordan vi bor.”